Proguitar - chitara, chitare, chitari, chitari electrice, chitare electrice, chitara electricaProduse - proguitar, chitara, chitare, chitari, chitari electrice, chitare electrice, chitara electrica

Guitar Shop - chitara, chitare, chitari, chitari electrice, chitare electrice, chitara electrica

ProGuitar la NAMM 2008

04-02-2008

In perioada 17-21 Ianuarie 2008, am participat la NAMM 2008. Desfasurat sub titulatura  "The NAMM Show '08: It's Your Show," acest eveniment major al industriei muzicale, reuneste toti marii producatori si negustori de instrumente muzicale. NAMM este o asociatie internationala a industriei de instrumente si articole muzicale, al carei membru este si ProGuitar. Targul este rezervat numai specialistilor in domeniu si este o sansa unica pentru producatori de a-si expune produsele noi, de la chitare si accesorii, instrumente de percutie, piane pana la echipamente de sunet si lumini.
Pe perioada celor patru zile, cumparatorii si vanzatorii de instrumente muzicale au putut sa se intalneasca intr-un cadru adecvat, avand totodata oportunitatea sa asiste la o multime de evenimente muzicale " only at a NAMM show ", care au permis intalnirea si interactionarea cu unii dintre cei mai mari muzicieni, care participa la acest salon. Participantii au putut sa vada celebritati si sa asiste la spectacole ale unor artisti ca : Yngwie Mamsteen, Slash, Duff McKagan, Jimmie Vaughan, Billy Corgan (Smashing Pumpkins), Mick Thomson (Slipknot), Billy Gibbons (ZZ Top) Dick Dale, Greg Koch, Willy Porter, Reggie Hamilton, Tony Franklin, G.E. Smith, John Taylor (Duran Duran),  Steve Vai,  Allan Holdsworth, Paul Stanley (KISS), Kerry King (Slayer) si Joe Satriani.

 
Fender a avut si in acest an, un stand impresionant cu scena proprie, unde vizitatorii au putut sa se bucure de reprezentatiile live ale unor artisti faimosi, in excelenta organizare a Fender Frontline Live Experience. 

Fender, respecatndu-si numele si pozitia de lider,  a adus la standul propriu cel mai mare numar de artisti, comparativ cu alti producatori de instrumente muzicale, cu reprezentatii din diverse genuri musicale. Pe http://www.fender.com/blog/ puteti accesa interviuri, cantari live, prezentari de produse noi, conferinte de presa, etc. 

 

 

Mega-fuziune: Fender a cumparat Takamine si Ovation

 Stire majora la NAMM 2008 : Fender Musical Instruments Corp., numarul unu in productia de chitare electrice si amplificatoare  a anuntat achizitia pentru 117 milioane USD a firmei americane Kaman Music Corp., producatorul unei game largi de instrumente muzicale : chitare acustice sub marcile Takamine, Ovation si Applause, chitare electrice Hamer,  amplificatoare chitara Genz Benz, tobe Gretsch, accesorii tobe Gibraltar. Odata cu completarea tranzactiei, ProGuitar, importator unic al Fender Musical Instruments in Romania, va adauga aceste marci prestigioase ofertei sale, in beneficiul artistilor din Romania.

 Si asta nu este tot 

 

Fender* va distribui chitarele  acustice Taylor

Fender Musical Instruments si firma americana Taylor Guitars, au anuntat la NAMM 2008 incheierea unei aliante strategice. Cele doua firme vor lucra impreuna pentru distribuirea si dezvoltarea prezentei prestigioaselor chitare Taylor, in afara SUA. Fender va infiinta, in cadrul Fender Europe, un departament separat, Taylor Division, care va fi distributorul exclusiv al marcii Taylor in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, incepand cu 1 Iulie 2008.

* si Proguitar in Romania

Link: http://www.fender.com/blog/

toate evenimentele